COPENHAGEN FITNESSITY - CPH'S første fitness university!

November 08, 2016

COPENHAGEN FITNESSITY - CPH'S første fitness university!

COPENHAGEN FITNESSITY

Det siges at viden er magt, og at uddannelse er forudsætningen for fremskridt i ethvert samfund. I fitness-samfundet går der dog flere kloge hoveder rundt end i medicinal - og forskerindustrien til sammen.
"Alle ved alt, om alt, når det kommer til fitness."
Vi har valgt at kombinere fitness livstilen med universitetets præmisser for succes, hvor vi søger validering på nogle af de spørgsmål som vi ikke så tit får svar på. Tilsat et gram kritisk perspektiv, to gram humor og en snes gram fitnessity, udvælger Copenhagen Fitnessity de mest interessante fitness-personligheder i Danmark, til at give deres besyv på aktuelle problemstillinger i vores alles fitness dagligdag. 
Welcome to Copenhagen Fitnessity - Dit fitness Universitet! 
Copenhagen Fitnessity søger svar på alt fra helt essentielle spørgsmål såsom om der findes en generisk rigtig måde for alle mennesker og træne på, til spørgsmål om hvilke naturlige midler kan hjælpe dig i din udvikling. Vi sætter også fokus på de forbudte problemstilliger. Tabu-områder som hvordan den stigende hype omkring cannabis og dennes forbrugsudvikling i hovedstanden, går hånd i hånd med den voldsomme stigning i fitness-medlemskaber, og hvilken påvirkning cannabis har på dem som træner hyppigt. Ydermere kommer vi også ind på de mere gængse problemstillinger, og udforsker nye øvelser til forskellige muskelgrupper. 

 

Copenhagen Fitnessity vil over de næste 6 måneder, tilbringe tid ude blandt dem som lever og ånder for den famøse fitness livsstil, som vi alle elsker, og som gør vores samfund til et friskt og raskt samfund. Sharing knowledge, is caring.
Følg med i vores next episode "Fitnessworld VS Ganjaworld"

 

 

SIZE GUIDE

Maximes Athletics sizes follow the Standard European Size format. Since our products are tailored for people that practise the fitness lifestyle, we would recommend you to send us an email with your height and weight. 

For size inquiries contact:

info@maximes.dk